Welkom op mijn website!

Ik ben Mathijs Bieshaar, 27 jaar en een fervent liefhebber van Koi. Ik heb een bouwkundige en technische achtergrond en werk al 12 jaar als monteur in het zonweringsbedrijf van mijn ouders. Daarvoor ben ik werkzaam geweest op allerlei gebieden in de installatietechniek.

Filterkleptechniek is ontstaan uit de liefhebberij van het houden van Koi. Na het bouwen van mijn vijver en filterinstallatie ontstond de behoefte aan het automatiseren van de filterklep, omdat de klep gewoonweg te zwaar was om handmatig te openen. En een helpende hand is nu eenmaal niet altijd in de buurt. Door al mijn opgedane ervaring en met veel denk- en tekenwerk heb ik hiervoor de ultieme oplossing gevonden; de geautomatiseerde filterklep! 

filterklep gemaakt door Mathijs

Waarom ben ik op dit vlak als ondernemer begonnen? Ten eerste: omdat ik het iedereen zo gemakkelijk als mogelijk wil maken om de hobby voort te zetten, maar ook omdat een filterklep veel meer kan zijn dan gewoon een klep. Tijdens mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer kwam ik erachter dat ook het bouwen van een klep niet voor iedereen is weggelegd en veel mensen niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken.
Ook hierbij bied ik graag een helpende hand.

filterklep auto